
>
634.1.076, 634.12, 634.11:663.3
Луканін, О. С.Технологічна оцінка сортів яблук на придатність їх для виробництва плодових дистилятів [Текст] / О. С. Луканін, Н. Б. Мельник, С. М. Чухіль //
Луканін, О. С.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2013. - N 7. - С. 65-67. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2013/7)
Ключові слова: плодові дистиляти -- яблука -- сировина -- ароматичні речовини -- фенольні речовини -- цукри -- кислоти -- плодовые дистилляты -- яблоки -- сырье -- ароматические вещества -- фенольные вещества -- сахара -- кислоты --
Анотація:
Наведено можливості використання сировини для виробництва плодових дистилятів - яблук у трьох регіонах України: Чернівецькій, Вінницькій та Сумській областях. Проведено технологічну оцінку яблук на їх придатність для виробництва яблучних дистилятів, а також дослідження впливу агроекологічних умов вирощування яблуні на хімічний склад плодів. У результаті досліджень за основними фізико-хімічними та органолептичними показниками визначено найкращі сорти яблук для виробництва дистилятів.
Приведены возможности использования сырья для производства плодовых дистиллятов - яблок в трех регионах Украины: Черновицкой, Винницкой и Сумской областях. Проведена технологическая оценка яблок на их пригодность для производства яблочных дистиллятов, а также исследовано влияния агроэкологических условий выращивания яблони на химический состав плодов. В результате исследований по основным физико-химическим и органолептическим показателям определены лучшие сорта яблок для производства дистиллятов.
Додаткові точки доступу:
Мельник, Н. Б.
Чухіль, С. М.
(Шифр в БД В014345/2013/7)
УДК | |
634.1.076, 634.12, 634.11:663.3 | |
634.1.076 | |
634.12 | |
634.11 | |
663.3 |
Ключові слова: плодові дистиляти -- яблука -- сировина -- ароматичні речовини -- фенольні речовини -- цукри -- кислоти -- плодовые дистилляты -- яблоки -- сырье -- ароматические вещества -- фенольные вещества -- сахара -- кислоты --
Анотація:
Наведено можливості використання сировини для виробництва плодових дистилятів - яблук у трьох регіонах України: Чернівецькій, Вінницькій та Сумській областях. Проведено технологічну оцінку яблук на їх придатність для виробництва яблучних дистилятів, а також дослідження впливу агроекологічних умов вирощування яблуні на хімічний склад плодів. У результаті досліджень за основними фізико-хімічними та органолептичними показниками визначено найкращі сорти яблук для виробництва дистилятів.
Приведены возможности использования сырья для производства плодовых дистиллятов - яблок в трех регионах Украины: Черновицкой, Винницкой и Сумской областях. Проведена технологическая оценка яблок на их пригодность для производства яблочных дистиллятов, а также исследовано влияния агроэкологических условий выращивания яблони на химический состав плодов. В результате исследований по основным физико-химическим и органолептическим показателям определены лучшие сорта яблок для производства дистиллятов.
Додаткові точки доступу:
Мельник, Н. Б.
Чухіль, С. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|