
>
Хрундин, Д. В.Факторы, влияющие на прочность гидроколлоидных пектиновых структур / Д. В. Хрундин, Н. К. Романова, О. А. Решетник //
Хрундин, Д. В.
Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N3. - С. 24-26.
(Шифр в БД Х775324/2008/3)
Ключові слова: кондитерская промышленность --
Додаткові точки доступу:
Романова, Н.К.
Решетник, О.А.
(Шифр в БД Х775324/2008/3)
Ключові слова: кондитерская промышленность --
Додаткові точки доступу:
Романова, Н.К.
Решетник, О.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|