Зброджування висококонцентрованого сусла з крохмалевмісної сировини / А. Українець [и др.] //
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - . - N 6. - С. 19-22.
(Шифр в БД Х686004/2009/6)
Анотація:
Перспективний напрямок підвищення конкурентоспроможності спиртового виробництва - розробка й впровадження інноваційних енерго- та ресурсозберігаючих технологій переробки зерна в спирт, кормові продукти та біоетанол. Один із шляхів розв’ язання цієї проблеми - широке впровадження енерогозберігаючої технології спиртової бражки за низькотемпературної водно-теплової і термоферментативної обробки зернових замісів з підвищеною концентрацією сухих речовин (СР).
Додаткові точки доступу: