
>
602:42:631.571./574:631.576:663.12:663.18
Функциональные свойства дрожжей и бактерий, входящих в состав микробных корректоров пищевого и кормового назначения / Е. Г. Борисенко [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 3. - С. 46-49. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/3)
Ключові слова: дрожже-бактериальные ассоциации -- закваски -- нутриенты-биокорректоры -- твердофазное культивирование -- функциональные продукты -- дріждже-бактеріальні асоціації -- закваски -- нутриенти-біокоректор -- твердофазне культивування -- функціональні продукти --
Додаткові точки доступу:
Борисенко, Е.Г.
Горин, К.В.
Каночкина, М.С.
Флуер, Ф. С.
Максимушкин, А. Ю.
(Шифр в БД Х775324/2012/3)
УДК | |
602:42:631.571./574:631.576:663.12:663.18 |
Ключові слова: дрожже-бактериальные ассоциации -- закваски -- нутриенты-биокорректоры -- твердофазное культивирование -- функциональные продукты -- дріждже-бактеріальні асоціації -- закваски -- нутриенти-біокоректор -- твердофазне культивування -- функціональні продукти --
Додаткові точки доступу:
Борисенко, Е.Г.
Горин, К.В.
Каночкина, М.С.
Флуер, Ф. С.
Максимушкин, А. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|