
>
664.8/.9.022.1
Зорикова, М. С.Производство консервов в сиропе из клубней топинамбура / М. С. Зорикова, К. О. Додаев, С. К. Атхамова //
Зорикова, М. С.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 11. - С. 50-52. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/11)
Ключові слова: инулин -- продукты функционального назначения -- топинамбур -- інулін -- продукти функціонального призначення -- топінамбур --
Анотація:
Получен сироп из топинамбура, обогащенный фруктозой: путем гидролиза минеральными кислотами; путем гидролиза органическими кислотами, содержащимися в лимонном, гранатовом и шиповниковом соках. Сироп предназначен для производства джемов, повидла и цукатов из фруктов и ягод. Исследован химический состав консервов. Обнаружено, что в готовых изделиях из сахаров преобладает фруктоза.
Отримано сироп з топінамбура, збагачений фруктозою: шляхом гідролізу мінеральними кислотами; шляхом гідролізу органічними кислотами, що містяться в лимонному, гранатовому та шипшинового соках. Сироп призначений для виробництва джемів, повидла і цукатів з фруктів і ягід. Досліджено хімічний склад консервів. Виявлено, що в готових виробах з цукрів переважає фруктоза.
Додаткові точки доступу:
Додаев, К.О.
Атхамова, С.К.
(Шифр в БД Х775324/2012/11)
УДК | |
664.8/.9.022.1 |
Ключові слова: инулин -- продукты функционального назначения -- топинамбур -- інулін -- продукти функціонального призначення -- топінамбур --
Анотація:
Получен сироп из топинамбура, обогащенный фруктозой: путем гидролиза минеральными кислотами; путем гидролиза органическими кислотами, содержащимися в лимонном, гранатовом и шиповниковом соках. Сироп предназначен для производства джемов, повидла и цукатов из фруктов и ягод. Исследован химический состав консервов. Обнаружено, что в готовых изделиях из сахаров преобладает фруктоза.
Отримано сироп з топінамбура, збагачений фруктозою: шляхом гідролізу мінеральними кислотами; шляхом гідролізу органічними кислотами, що містяться в лимонному, гранатовому та шипшинового соках. Сироп призначений для виробництва джемів, повидла і цукатів з фруктів і ягід. Досліджено хімічний склад консервів. Виявлено, що в готових виробах з цукрів переважає фруктоза.
Додаткові точки доступу:
Додаев, К.О.
Атхамова, С.К.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|