
>
Как меняется мировой рынок хлебобулочных изделий [Текст] : подгот. П. Гук //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2018. - № 1. - С. 14-16..
(Шифр в БД Х279026/2018/1)
Ключові слова: хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- производство -- виробництво -- мировой рынок -- світовий ринок -- конкуренция -- конкуренція -- безглютеновый хлеб -- безглютеновий хліб -- натуральные продукты -- натуральні продукти -- здоровое питание -- здорове харчування -- снековая продукция -- снекова продукція -- функциональные ингредиенты -- функціональні інгредієнти --
(Шифр в БД Х279026/2018/1)
Ключові слова: хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- производство -- виробництво -- мировой рынок -- світовий ринок -- конкуренция -- конкуренція -- безглютеновый хлеб -- безглютеновий хліб -- натуральные продукты -- натуральні продукти -- здоровое питание -- здорове харчування -- снековая продукция -- снекова продукція -- функциональные ингредиенты -- функціональні інгредієнти --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|