
>
Дехтяренко, Н. В.Аналіз впливу клітин лактобактерій та їх компонентів на імунітет людини [Текст] / Н. В. Дехтяренко, Л. М. Шинкаренко, О. М. Дуган //
Дехтяренко, Н. В.
Агроеколог. журн. : наук.-теорет. журн. - 2007. - № 2. - С. 81-87. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД А555614/2007/2)
Анотація:
Розглянуто сучасні уявлення про імуногенні властивості лактобактерій та компонентів їх клітин. Наведено детальний аналіз літературних даних щодо імуногенного потенціалу живих клітин мікроорганізмів роду Lactobacillus при різних способах введення їх в організм піддослідних тварин. Крім цього, розглянуто питання імуногенності пробіотичних продуктів, які переважно містять лактобацили різних видів, а також, аналогічні властивості інактивованих клітин, ферментних гідролізатів, клітинних стінок та їх фрагментів.
Рассмотрены современные представления о иммуногенные свойства лактобактерий и компонентов их клеток. Приведены детальный анализ литературных данных по иммуногенного потенциала живых клеток микроорганизмов рода Lactobacillus при различных способах введения их в организм подопытных животных. Кроме этого, рассмотрены вопросы иммуногенности пробиотических продуктов, которые преимущественно содержат лактобациллы различных видов, а также аналогичные свойства инактивированных клеток, ферментных гидролизатов, клеточных стенок и их фрагментов.
Додаткові точки доступу:
Шинкаренко, Л. М.
Дуган, О. М.
(Шифр в БД А555614/2007/2)
Анотація:
Розглянуто сучасні уявлення про імуногенні властивості лактобактерій та компонентів їх клітин. Наведено детальний аналіз літературних даних щодо імуногенного потенціалу живих клітин мікроорганізмів роду Lactobacillus при різних способах введення їх в організм піддослідних тварин. Крім цього, розглянуто питання імуногенності пробіотичних продуктів, які переважно містять лактобацили різних видів, а також, аналогічні властивості інактивованих клітин, ферментних гідролізатів, клітинних стінок та їх фрагментів.
Рассмотрены современные представления о иммуногенные свойства лактобактерий и компонентов их клеток. Приведены детальный анализ литературных данных по иммуногенного потенциала живых клеток микроорганизмов рода Lactobacillus при различных способах введения их в организм подопытных животных. Кроме этого, рассмотрены вопросы иммуногенности пробиотических продуктов, которые преимущественно содержат лактобациллы различных видов, а также аналогичные свойства инактивированных клеток, ферментных гидролизатов, клеточных стенок и их фрагментов.
Додаткові точки доступу:
Шинкаренко, Л. М.
Дуган, О. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|