>
Моргун, В. А.Основные тенденции в создании функциональных продуктов питания на основе зерновых культур / В. А. Моргун, Н. З. Москвина //
Моргун, В. А.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2009. - N 7. - С. 58-60. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2009/7)
Додаткові точки доступу:
Москвина, Н.З.
(Шифр в БД Х367526/2009/7)
Додаткові точки доступу:
Москвина, Н.З.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|