
>
637.12
Особливості жирнокислотного складу молока кіз / Я. Ф. Жукова [и др.] //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2009. - N 6. - С. 59-62. - Бібліогр. на прикінці ст..
(Шифр в БД В014345/2009/6)
Анотація:
Показано, що жирова фаза козиного молока відрізняється від коров’ячого за вмістом окремих жирних кислот, зокрема каприлової (С8:0), капринової (С10:0) та лауринової (С12:0), які можна вважати характеро-логічними для козиного молока. Запропоновано співвідношення масових часток окремих жирних кислот для визначення натуральності козиного молока та виявлення його фальсифікації коров’ячим молоком.
Додаткові точки доступу:
Жукова, Я.Ф.
Насирова, Г.Ф.
Боднарчук, О.В.
Захандревич, О.А.
(Шифр в БД В014345/2009/6)
УДК | |
637.12 |
Анотація:
Показано, що жирова фаза козиного молока відрізняється від коров’ячого за вмістом окремих жирних кислот, зокрема каприлової (С8:0), капринової (С10:0) та лауринової (С12:0), які можна вважати характеро-логічними для козиного молока. Запропоновано співвідношення масових часток окремих жирних кислот для визначення натуральності козиного молока та виявлення його фальсифікації коров’ячим молоком.
Додаткові точки доступу:
Жукова, Я.Ф.
Насирова, Г.Ф.
Боднарчук, О.В.
Захандревич, О.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|