
>
Рибалка, О.У цивілізованому світі добре розуміють харчову цінність натуральних продуктів здорового харчування / О. Рибалка //
Рибалка, О.
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - 2011. - N 1. - С. 13-19. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД З092708/2011/1)
Анотація:
У нас більшість людей за звичкою натоптує свій організм картоплею і макаронами, витрачаючи потім останні гроші на медпрепарати та лікування хронічних недуг.
(Шифр в БД З092708/2011/1)
Анотація:
У нас більшість людей за звичкою натоптує свій організм картоплею і макаронами, витрачаючи потім останні гроші на медпрепарати та лікування хронічних недуг.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|