
>
Застосування пюре з журавлини для подовження терміну придатності кондитерських виробів [Текст] / В. Оболкіна [и др.] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 4. - С. 26-27. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х279026/2016/4)
Ключові слова: журавлина болотна -- клюква болотная -- хімічний склад -- химический состав -- виробництво кондвиробів -- производство кондизделий --
Додаткові точки доступу:
Оболкіна, В.
Сивній, І.
Крапивницька, І.
Олексієнко, Н.
Дзигар, О.
Коршун, С.
(Шифр в БД Х279026/2016/4)
Ключові слова: журавлина болотна -- клюква болотная -- хімічний склад -- химический состав -- виробництво кондвиробів -- производство кондизделий --
Додаткові точки доступу:
Оболкіна, В.
Сивній, І.
Крапивницька, І.
Олексієнко, Н.
Дзигар, О.
Коршун, С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|