
>
Наливайко, Н.Медом ласувати полюбляють всі. А ось виявити фальсифікат - зможе далеко не кожний / Н. Наливайко //
Наливайко, Н.
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - 2010. - N 4. - С. 14-15.
(Шифр в БД З092708/2010/4)
Ключові слова: колір -- аромат -- в’язкість -- консистенція -- зберігання --
Анотація:
Маловідомі особливості визначення якості меду.
(Шифр в БД З092708/2010/4)
Ключові слова: колір -- аромат -- в’язкість -- консистенція -- зберігання --
Анотація:
Маловідомі особливості визначення якості меду.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|