
>
Вартанов, С.Проанализируем качество муки для производства макарон / С. Вартанов //
Вартанов, С.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 9. - С. 19-20.
(Шифр в БД Х194632/2012/9)
Ключові слова: качество муки -- макароны -- производство макаронных изделий -- органолептические показатели -- физико-химические показатели -- жиры -- белки -- влажность муки -- крахмал -- минеральные вещества -- вода питьевая -- якість борошна -- макарони -- виробництво макаронних виробів -- органолептичні показники -- фізико-хімічні показники -- жири -- білки -- вологість борошна -- крохмаль -- мінеральні речовини -- вода питна --
(Шифр в БД Х194632/2012/9)
Ключові слова: качество муки -- макароны -- производство макаронных изделий -- органолептические показатели -- физико-химические показатели -- жиры -- белки -- влажность муки -- крахмал -- минеральные вещества -- вода питьевая -- якість борошна -- макарони -- виробництво макаронних виробів -- органолептичні показники -- фізико-хімічні показники -- жири -- білки -- вологість борошна -- крохмаль -- мінеральні речовини -- вода питна --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|