>
Цэнд-Аюуш, Ч.Особенности химического и аминокислотного состава молока монгольского скота / Ч. Цэнд-Аюуш //
Цэнд-Аюуш, Ч.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2008. - N 3.
(Шифр в БД П698712/2008/3)
Ключові слова: ПЕРЕРАБОТКА -- МОЛОЧНАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- козье молоко --
(Шифр в БД П698712/2008/3)
Ключові слова: ПЕРЕРАБОТКА -- МОЛОЧНАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- козье молоко --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|