>
636.087.7
Ферментовані соєві концентрати покращують і здешевлюють корми для птиці та свиней [Текст] //
Корми і факти : наук.-вироб. журн. - 2017. - № 8. - С. 32-33.
(Шифр в БД К197270/2017/8)
Ключові слова: корми -- ферментація -- ферментация -- переваги -- преимущества -- соевый концентрат ер -- соєвий концентрат ер -- протеїни -- протеины --
(Шифр в БД К197270/2017/8)
| УДК | |
| 636.087.7 |
Ключові слова: корми -- ферментація -- ферментация -- переваги -- преимущества -- соевый концентрат ер -- соєвий концентрат ер -- протеїни -- протеины --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|