637.236
Технологічні аспекти забезпечення якості кисловершкового масла / О. В. Боднарчук, О. В. Король, А. І. Савчук //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 6. - С. 70-71. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2012/6)
УДК
637.236

Ключові слова: молочний жир -- характеристики -- кристалізація -- температурні режими -- молочный жир -- кристаллизация -- температурные режимы --
Анотація:
Досліджено температурні режими дозрівання вершків. Проаналізовано їхній вплив на якість масла, а саме - на формування структури та смако-ароматичних властивостей готового продукту.
Исследованы температурные режимы созревания сливок. Проанализировано их влияние на качество масла, а именно - на формирование структуры и вкусо-ароматических свойств готового продукта.
Додаткові точки доступу: