338.439:637.12.04/07
Якість молока як основний чинник забезпечення конкурентоспроможності продукції / В. В. Зубченко //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 4. - С. 79-81. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2011/4)
УДК
338.439:637.12.04/07
637.12.04/07

Ключові слова: молокосировина -- молочное сырье --
Анотація:
Проведено аналіз якості молока, що надходить на молокопереробні підприємства Київської області. Обґрунтовано основні напрями підвищення якості та безпечності молочної продукції.
Проведен анализ качества молока, что поступает на молокоперерабатыващие предприятия Киевской области. Обоснованы основные направления повышения качества и безопасности молочной продукции.