
>
Продукти Mühlenchemie для якісного і смачного затяжного печива [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2018. - № 7. - С. 24..
(Шифр в БД Х279026/2018/7)
Ключові слова: затяжне печиво -- затяжное печенье -- клейковина -- мікротріщини -- микротрещины -- ферментні препарати alphamalt bk -- ферментные препараты alphamalt bk --
(Шифр в БД Х279026/2018/7)
Ключові слова: затяжне печиво -- затяжное печенье -- клейковина -- мікротріщини -- микротрещины -- ферментні препарати alphamalt bk -- ферментные препараты alphamalt bk --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|