Использование просяной муки при производстве сахарного печенья / Л. В. Анисимова, А. А. Беликова //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N 8. - С. 72-74. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2012/8)
Ключові слова: сахарное печенье -- просяная мука -- пшеничная мука -- гидротермическая обработка -- крупность помола -- цукрове печиво -- просяне борошно -- пшеничне борошно -- гідротермічна обробка -- крупність помелу --
Анотація:
Исследовано влияние просяной муки, выработанной из зерна, прошедшего гидротермическую обработку, на качество сахарного печенья. Рекомендована дозировка просяной муки в рецептуре сахарного печенья.
Досліджено вплив просяного борошна, виробленого із зерна, що пройшов гідротермічну обробку, на якість цукрового печива. Рекомендоване дозування просяного борошна в рецептурі цукрового печива.
Додаткові точки доступу: