
>
Застосування функціональних продуктів у хлібопекарському та кондитерському виробництві [Текст] / О. В. Лакіза [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2018. - N 5/6. - С. 40-42.. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2018/5/6)
Ключові слова: льняний шрот -- льняной шрот -- гарбузовий шрот -- тыквенный шрот -- високобілкові продукти -- высокобелковые шроты -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- цукрозамінник -- сахарозаменитель -- екстракт листя стевії -- экстракт листьев стевии --
Додаткові точки доступу:
Лакіза, О. В.
Іщенко, К. Ю.
Іщенко, М. В.
Науменко, О. П.
(Шифр в БД Х367526/2018/5/6)
Ключові слова: льняний шрот -- льняной шрот -- гарбузовий шрот -- тыквенный шрот -- високобілкові продукти -- высокобелковые шроты -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- цукрозамінник -- сахарозаменитель -- екстракт листя стевії -- экстракт листьев стевии --
Додаткові точки доступу:
Лакіза, О. В.
Іщенко, К. Ю.
Іщенко, М. В.
Науменко, О. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|