
>
664.951.036:639.281.8
Яричевская, Н. Н.Изменение физико-химических показателей варено-мороженых крабов при различных способах обработки / Н. Н. Яричевская, Е. Н. Харенко, Л. Ф. Бедина //
Яричевская, Н. Н.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 6. - С. 42-44. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/6)
Ключові слова: выход продукции -- гидратация -- переработка краба -- ультразвук -- физико-химические показатели -- фосфаты -- вихід продукції -- гідратація -- переробка крабу -- ультразвук -- фізико-хімічні показники -- фосфати --
Анотація:
Представлены результаты исследования влияния различных способов обработки на физико-химические показатели варено-мороженых крабов. Показана эффективность использования ультразвука в технологии варено-мороженых крабов с целью увеличения выхода готовой продукции при сохранении ее высокого качества и безопасности.
Наведені результати дослідження впливу різноманітних способів обробки на фізико-хімічні показники варено-морожених крабів. Показана ефективність використання ультразвуку в технології варено-морожених крабів з метою підвищення виходу готової продукції при збереженні її високої якості та безпеки.
Додаткові точки доступу:
Харенко, Е.Н.
Бедина, Л.Ф.
(Шифр в БД Х775324/2012/6)
УДК | |
664.951.036:639.281.8 |
Ключові слова: выход продукции -- гидратация -- переработка краба -- ультразвук -- физико-химические показатели -- фосфаты -- вихід продукції -- гідратація -- переробка крабу -- ультразвук -- фізико-хімічні показники -- фосфати --
Анотація:
Представлены результаты исследования влияния различных способов обработки на физико-химические показатели варено-мороженых крабов. Показана эффективность использования ультразвука в технологии варено-мороженых крабов с целью увеличения выхода готовой продукции при сохранении ее высокого качества и безопасности.
Наведені результати дослідження впливу різноманітних способів обробки на фізико-хімічні показники варено-морожених крабів. Показана ефективність використання ультразвуку в технології варено-морожених крабів з метою підвищення виходу готової продукції при збереженні її високої якості та безпеки.
Додаткові точки доступу:
Харенко, Е.Н.
Бедина, Л.Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|