
>
Оболкіна, В. І.Шляхи підвищення споживчих властивостей комбінованих борошняних кондитерських виробів на основі бісквітного напівфабрикату [Текст] / В. І. Оболкіна, Л. С. Букшина, О. М. Кирпіченкова //
Оболкіна, В. І.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 6. - С. 22-24. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х279026/2017/6)
Ключові слова: кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- бісквітне тісто -- бисквитное тесто -- виробництво -- производство -- технологія -- технология -- стабілізаційні суміші -- стабилизационные смеси -- морквяне пюре -- морковное пюре --
Додаткові точки доступу:
Букшина, Л. С.
Кирпіченкова, О. М.
(Шифр в БД Х279026/2017/6)
Ключові слова: кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- бісквітне тісто -- бисквитное тесто -- виробництво -- производство -- технологія -- технология -- стабілізаційні суміші -- стабилизационные смеси -- морквяне пюре -- морковное пюре --
Додаткові точки доступу:
Букшина, Л. С.
Кирпіченкова, О. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|