>
Управление качеством сенсорной оценки продуктов питания / Т. В. Тулякова [и др.] //
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2010. - N 2. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2010/2)
Додаткові точки доступу:
Тулякова, Т.В.
Беленко, Е.Л.
Тимофеев, Д.В.
Авчиева, П. Б.
(Шифр в БД П698712/2010/2)
Додаткові точки доступу:
Тулякова, Т.В.
Беленко, Е.Л.
Тимофеев, Д.В.
Авчиева, П. Б.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|