
>
Рыжакова, А.При хранении молочных конфет большое значение имеет соотношение свободной и связанной влаги / А. Рыжакова, А. Овчинникова, Т. Бодункова //
Рыжакова, А.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 6. - С. 43-44. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х194632/2013/6)
Додаткові точки доступу:
Овчинникова, А.
Бодункова, Т.
(Шифр в БД Х194632/2013/6)
Додаткові точки доступу:
Овчинникова, А.
Бодункова, Т.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|