635.1/.8
Оптимізація галузі овочівництва України / В. М. Чернецький //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 3. - С. 20-22. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2010/3)
УДК
635.1/.8

Ключові слова: врожайність -- енергозатрати -- вирощування продукції -- сезонність постачання -- усунення -- розширення асортименту -- підвищення якості -- екологічно безпечна продукція -- органічне овочівництво --
Анотація:
Висвітлено основні завдання галузі овочівництва в Україні. Розглянуто питання впровадження ресурсоощадних технологій вирощування, технологічних прийомів, які б дали можливість підвищити врожайність овочевих рослин, отримати екологічно безпечну продукцію, усунути сезонність постачання, і сучасних технологій визначення якості та підготовки до реалізації овочів.
Освещены основные задачи отрасли овощеводства в Украине. Рассмотрены вопросы внедрения ресурсосберегающих технологий выращивания, технологических приемов, которые бы дали возможность повысить урожайность овощных растений, получить экологически безопасную продукцию, исключить сезонность снабжения, и современных технологий определения качества и подготовки к реализации овощей.
The primary goals of the branch of vegetable growing in Ukraine are covered. The following questions are considered: introduction into practice of resources saving technologies of cultivation; implementation of the new technological methods which raise productivity of vegetable plants; receiving ecologically safe production; exclusion of seasonal prevalence of stocking; use of modern technologies of determining quality and preparing for realization of vegetables.