
>
006.332
Грищенкко, Ф. В.Якість харчових продуктів. Аналітичний огляд наукових праць / Ф. В. Грищенкко, Н. О. Зареченська //
Грищенкко, Ф. В.
Стандартизація, сертифікація, якість : Науково-технічний журнал. - 2015. - N 5. - С. 37-42. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД -054081/2015/5)
Ключові слова: безпечність харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- система управління якістю -- система управления качеством -- борошняно-кондитерські вироби -- мучно-кондитерские изделия --
Анотація:
У статті стисло розлянуто зміст 36 сучасних наукових праць, опублікованих протягом 2009-2014 років, щодо загальних питань якості й безпечності харчових продуктів, поліпшення результативності систем управління якістю (СУЯ) та управління безпечністю харчових продуктів (СУБХП), упровадження їх на виробництві. Порівняно в часі кількість надрукованих наукових праць, встановлено динаміку їхніх змін. Виявлено недостатньо досліджені напрями, які викликають найбільший інтерес.
В статье сжато рассмотрено содержание 36 современных научных трудов, опубликованіх в течение 2009-2014 годов, относительно общих вопросов качества и безопасности пищевых продуктов, улучшения результативности систем менеджмента качества (СМК) и менеджмента безопасности пищевых продуктов (СМБПП), внедрения их на производстве. Сопоставлено во времени количество напечатанных научных трудов, установлена динамика их изменений. Выявлены недостаточно исследованные направления, которые вызывают наибольший интерес.
Додаткові точки доступу:
Зареченська, Н. О.
(Шифр в БД -054081/2015/5)
УДК | |
006.332 |
Ключові слова: безпечність харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- система управління якістю -- система управления качеством -- борошняно-кондитерські вироби -- мучно-кондитерские изделия --
Анотація:
У статті стисло розлянуто зміст 36 сучасних наукових праць, опублікованих протягом 2009-2014 років, щодо загальних питань якості й безпечності харчових продуктів, поліпшення результативності систем управління якістю (СУЯ) та управління безпечністю харчових продуктів (СУБХП), упровадження їх на виробництві. Порівняно в часі кількість надрукованих наукових праць, встановлено динаміку їхніх змін. Виявлено недостатньо досліджені напрями, які викликають найбільший інтерес.
В статье сжато рассмотрено содержание 36 современных научных трудов, опубликованіх в течение 2009-2014 годов, относительно общих вопросов качества и безопасности пищевых продуктов, улучшения результативности систем менеджмента качества (СМК) и менеджмента безопасности пищевых продуктов (СМБПП), внедрения их на производстве. Сопоставлено во времени количество напечатанных научных трудов, установлена динамика их изменений. Выявлены недостаточно исследованные направления, которые вызывают наибольший интерес.
Додаткові точки доступу:
Зареченська, Н. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|