
>
631.53.027.32
Кудашев, С.Застосовуючи різні біотехнологічні методи обробки зерна (замочування, пророщування і тривале заморожування), можна істотно покращити його поживну цінність / С. Кудашев, Г. Лукіна, Т. Пушкар //
Кудашев, С.
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - 2011. - N4. - С. 24-25. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД З092708/2011/4)
Рубрики:
Насінництво
семеноводство
Ключові слова: зерно -- замочування -- заморожування -- замачивание -- замораживание --
Анотація:
Розглянуто результаті досліджень щодо визначення кількості пророщеного та замоченого зерна в сольових розчинах з подальшим глибоким заморожуванням. Наведені експериментальні дані зі зниження активності інгібіторів сої при її замочуванні з глибоким заморожуванням.
Розглянуты результати исследований определения количества пророщенного и замоченного зерна в солевых растворах с дальнейшим глубоким замораживанием. Приведены экспериментальные данные о снижении активности ингибиторов сои при ее замачивании с глубоким замораживанием.
Додаткові точки доступу:
Лукіна, Г.
Пушкар, Т.
(Шифр в БД З092708/2011/4)
УДК | |
631.53.027.32 |
Рубрики:
Насінництво
семеноводство
Ключові слова: зерно -- замочування -- заморожування -- замачивание -- замораживание --
Анотація:
Розглянуто результаті досліджень щодо визначення кількості пророщеного та замоченого зерна в сольових розчинах з подальшим глибоким заморожуванням. Наведені експериментальні дані зі зниження активності інгібіторів сої при її замочуванні з глибоким заморожуванням.
Розглянуты результати исследований определения количества пророщенного и замоченного зерна в солевых растворах с дальнейшим глубоким замораживанием. Приведены экспериментальные данные о снижении активности ингибиторов сои при ее замачивании с глубоким замораживанием.
Додаткові точки доступу:
Лукіна, Г.
Пушкар, Т.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|