631.53.027.32
Застосовуючи різні біотехнологічні методи обробки зерна (замочування, пророщування і тривале заморожування), можна істотно покращити його поживну цінність / С. Кудашев, Г. Лукіна, Т. Пушкар //
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - . - N4. - С. 24-25. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД З092708/2011/4)
УДК
631.53.027.32

Рубрики:
Насінництво
семеноводство

Ключові слова: зерно -- замочування -- заморожування -- замачивание -- замораживание --
Анотація:
Розглянуто результаті досліджень щодо визначення кількості пророщеного та замоченого зерна в сольових розчинах з подальшим глибоким заморожуванням. Наведені експериментальні дані зі зниження активності інгібіторів сої при її замочуванні з глибоким заморожуванням.
Розглянуты результати исследований определения количества пророщенного и замоченного зерна в солевых растворах с дальнейшим глубоким замораживанием. Приведены экспериментальные данные о снижении активности ингибиторов сои при ее замачивании с глубоким замораживанием.
Додаткові точки доступу: