
>
637.52.02
Интенсификация распределения посолочных веществ в мясном сырье [Текст] / М. В. Белова [и др.] //
Механизация и электрификация сел. хоз-ва : теорет. и науч.-практ. журн. - 2007. - N 3. - С. 33-34. - Библиогр.: с. 34.
(Шифр в БД М218069/2007/3)
Анотація:
Предложен электромеханический мясомассажер, связанный с источником импульсного тока.
Додаткові точки доступу:
Белова, М.В.
Белов, А.А.
Кириллов, Н.К.
Новикова, Г.В.
Егоров, Г.И.
(Шифр в БД М218069/2007/3)
УДК | |
637.52.02 |
Анотація:
Предложен электромеханический мясомассажер, связанный с источником импульсного тока.
Додаткові точки доступу:
Белова, М.В.
Белов, А.А.
Кириллов, Н.К.
Новикова, Г.В.
Егоров, Г.И.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|