
>
006:664
Березовая, С. С.Необходимость внедрения в Украине систем управления безопасностью пищевых продуктов на основе принципов НАССР / С. С. Березовая //
Березовая, С. С.
Стандартизація, сертифікація, якість : Науково-технічний журнал. - 2015. - N 2. - С. 43-48.
(Шифр в БД -054081/2015/2)
Ключові слова: стандарти -- стандарты -- харчова промисловість -- пищевая промышленость -- субхп -- субпп -- насср -- безпека продуктів -- безопасность продуктов --
Анотація:
В статье обоснована необходимость внедрения украинскими предприятиями пищевой промышлености систем управления безопасностью пищевых продуктов (СУБПП) на основе принцыпов НАССР. Этот международно-признаный инструмент управления обеспечивает более структурированный подход к контролю идентифицированных опасных факторов по сравнению с традиционными методами и позволяет перейти от испытания конечного продукта к разработке превентивных мер. Он может стать надежной основой для развития производства, обеспечения права потребителей получать безопасный продукт вов сех случаях, выполнения законодательных требований и получения преимуществ в конкурентной борьбе.
У статті обґрунтовано необхідність впровадження українськими підприємствами харчової промисловості систем управління безпечністю харчових продуктів (СУБХП) на основі прінцип НАССР. Цей міжнародно-визнаний інструмент управління забезпечує більш структурований підхід до контролю ідентифікованих небезпечних чинників в порівнянні з традиційними методами і дозволяє перейти від випробування кінцевого продукту до розробки превентивних заходів. Він може стати надійною основою для розвитку виробництва, забезпечення права споживачів отримувати безпечний продукт вов сіх випадках, виконання законодавчих вимог та отримання переваг у конкурентній боротьбі.
(Шифр в БД -054081/2015/2)
УДК | |
006:664 | |
006 | |
664 |
Ключові слова: стандарти -- стандарты -- харчова промисловість -- пищевая промышленость -- субхп -- субпп -- насср -- безпека продуктів -- безопасность продуктов --
Анотація:
В статье обоснована необходимость внедрения украинскими предприятиями пищевой промышлености систем управления безопасностью пищевых продуктов (СУБПП) на основе принцыпов НАССР. Этот международно-признаный инструмент управления обеспечивает более структурированный подход к контролю идентифицированных опасных факторов по сравнению с традиционными методами и позволяет перейти от испытания конечного продукта к разработке превентивных мер. Он может стать надежной основой для развития производства, обеспечения права потребителей получать безопасный продукт вов сех случаях, выполнения законодательных требований и получения преимуществ в конкурентной борьбе.
У статті обґрунтовано необхідність впровадження українськими підприємствами харчової промисловості систем управління безпечністю харчових продуктів (СУБХП) на основі прінцип НАССР. Цей міжнародно-визнаний інструмент управління забезпечує більш структурований підхід до контролю ідентифікованих небезпечних чинників в порівнянні з традиційними методами і дозволяє перейти від випробування кінцевого продукту до розробки превентивних заходів. Він може стати надійною основою для розвитку виробництва, забезпечення права споживачів отримувати безпечний продукт вов сіх випадках, виконання законодавчих вимог та отримання переваг у конкурентній боротьбі.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|