
>
664.38
Черниш, Л. М.Вплив соєво-клейковинного збагачувача на якість тіста і хліба [Текст] / Л. М. Черниш, В. М. Махинько //
Черниш, Л. М.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2016. - N11. - С. 60-63. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2016/11)
Ключові слова: високобілкові добавки -- высокобелковые добавки -- хліб -- хлеб -- харчова цінність -- пищевая ценность -- соєвий ізолят -- соевый изолят -- суха клейковина -- газоутворення -- газообразование -- розпливання -- расплывание -- пористість -- пористость -- кришкуватість --
Анотація:
У теперішній час надається підвищена увага створенню комбінованих продуктів, що мають підвищену харчову цінність та містять добавки з рослинної сировини (в формі порошків, паст та концентратів). У роботі вивчено вплив високобілкових рослинних добавок на процес бродіння пшеничного тіста та якість готових виробів.
В настоящее время предоставляется повышенное внимание созданию комбинированных продуктов, которые имеют повышенную пищевую ценность и содержат добавки из растительного сырья (в форме порошков, паст и концентратов). В работе изучено влияние высокобелковых растительных добавок на процесс брожения пшеничного теста и качество готовых изделий.
Додаткові точки доступу:
Махинько, В. М.
(Шифр в БД Х367526/2016/11)
УДК | |
664.38 |
Ключові слова: високобілкові добавки -- высокобелковые добавки -- хліб -- хлеб -- харчова цінність -- пищевая ценность -- соєвий ізолят -- соевый изолят -- суха клейковина -- газоутворення -- газообразование -- розпливання -- расплывание -- пористість -- пористость -- кришкуватість --
Анотація:
У теперішній час надається підвищена увага створенню комбінованих продуктів, що мають підвищену харчову цінність та містять добавки з рослинної сировини (в формі порошків, паст та концентратів). У роботі вивчено вплив високобілкових рослинних добавок на процес бродіння пшеничного тіста та якість готових виробів.
В настоящее время предоставляется повышенное внимание созданию комбинированных продуктов, которые имеют повышенную пищевую ценность и содержат добавки из растительного сырья (в форме порошков, паст и концентратов). В работе изучено влияние высокобелковых растительных добавок на процесс брожения пшеничного теста и качество готовых изделий.
Додаткові точки доступу:
Махинько, В. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|