
>
Використання дикорослих харчових трав у хлібопеченні / В. М. Махинько [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2011. - N 1. - С. 55-57. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2011/1)
Ключові слова: тісто -- газоутворення -- внесення добавок -- газоутримання -- тесто -- газообразование -- газоудержание -- внесение добавок --
Додаткові точки доступу:
Махинько, В.М.
Даньшіна, Л.О.
Махинько, Л.В.
Бабіч, О.В.
(Шифр в БД Х367526/2011/1)
Ключові слова: тісто -- газоутворення -- внесення добавок -- газоутримання -- тесто -- газообразование -- газоудержание -- внесение добавок --
Додаткові точки доступу:
Махинько, В.М.
Даньшіна, Л.О.
Махинько, Л.В.
Бабіч, О.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|