
>
Шубина, Г.Дефекты цветообразования при вакуумной упаковке охлажденного мяса [Текст] / Г. Шубина //
Шубина, Г.
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 6. - С. 4143.
(Шифр в БД П474828/2016/6)
Ключові слова: вакуумная упаковка -- вакуумна упаковка -- охлажденное мясо -- охолоджене м'ясо -- хранение -- зберігання -- газовая смесь -- газова суміш -- антиокислители -- антиокислювачі --
Анотація:
При поставке охлажденного мяса в вакуумной упаковке в крупные торговые сети у них часто возникают проблемы, связанные с возвратами продукции. Дело в том, что когда натуральное охлажденное мясо, в особенности говядину, упаковывают в вакуум, то мясо сразу темнеет, приобретая зеленоватый оттенок. Является ли это дефектом?
При поставці охолодженого м'яса у вакуумній упаковці до великих торгових мереж у них часто виникають проблеми, пов'язані з поверненнями продукції. Справа в тому, що коли натуральне охолоджене м'ясо, особливо яловичину, упаковують у вакуум, то м'ясо відразу темніє, набуваючи зеленуватого відтінку. Чи є це дефектом?
(Шифр в БД П474828/2016/6)
Ключові слова: вакуумная упаковка -- вакуумна упаковка -- охлажденное мясо -- охолоджене м'ясо -- хранение -- зберігання -- газовая смесь -- газова суміш -- антиокислители -- антиокислювачі --
Анотація:
При поставке охлажденного мяса в вакуумной упаковке в крупные торговые сети у них часто возникают проблемы, связанные с возвратами продукции. Дело в том, что когда натуральное охлажденное мясо, в особенности говядину, упаковывают в вакуум, то мясо сразу темнеет, приобретая зеленоватый оттенок. Является ли это дефектом?
При поставці охолодженого м'яса у вакуумній упаковці до великих торгових мереж у них часто виникають проблеми, пов'язані з поверненнями продукції. Справа в тому, що коли натуральне охолоджене м'ясо, особливо яловичину, упаковують у вакуум, то м'ясо відразу темніє, набуваючи зеленуватого відтінку. Чи є це дефектом?
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|