
>
636.237.23.034
Экстерьерно-конституциональные особенности коров создаваемого поволжского типа красно-пестрой породы молочного скота [Текст] / А. И. Бальцанов [и др.] //
Аграр. наука : науч.-теорет. и произв. журн. - 2012. - N 9. - С. 24-26.
(Шифр в БД А783718/2012/9)
Ключові слова: красно-пестрая порода -- червоно-ряба порода -- создаваемый поволжский тип -- створюваний поволзький тип -- экстерьер -- екстер'єр -- конституция -- конституція --
Анотація:
Животные создаваемого поволжского типа по общему внешнему виду и типу телосложения значительно уклоняются в сторону голштинской породы. Коровы нового типа обладают более высокой молочной породуктивностью по сравнению с красно-пестрой породой, но сохраняют при этом высокие мясные качества, о чем свидетельствуют индексы сбитости и перерослости.
Тварини створюваного поволзького типу по загальному зовнішньому вигляду і типу статури значно ухиляються в бік голштинської породи. Корови нового типу володіють більш високою молочною породуктівностью в порівнянні з червоно-рябої породою, але зберігають при цьому високі м'ясні якості, про що свідчать індекси збитості та переросту.
Додаткові точки доступу:
Бальцанов, А. И.
Рыжова, Н. Г.
Тутарова, И. А.
Костин, В. В.
Носов, Д. В.
Черакшев, И. И.
Анашкин, А. Г.
(Шифр в БД А783718/2012/9)
УДК | |
636.237.23.034 |
Ключові слова: красно-пестрая порода -- червоно-ряба порода -- создаваемый поволжский тип -- створюваний поволзький тип -- экстерьер -- екстер'єр -- конституция -- конституція --
Анотація:
Животные создаваемого поволжского типа по общему внешнему виду и типу телосложения значительно уклоняются в сторону голштинской породы. Коровы нового типа обладают более высокой молочной породуктивностью по сравнению с красно-пестрой породой, но сохраняют при этом высокие мясные качества, о чем свидетельствуют индексы сбитости и перерослости.
Тварини створюваного поволзького типу по загальному зовнішньому вигляду і типу статури значно ухиляються в бік голштинської породи. Корови нового типу володіють більш високою молочною породуктівностью в порівнянні з червоно-рябої породою, але зберігають при цьому високі м'ясні якості, про що свідчать індекси збитості та переросту.
Додаткові точки доступу:
Бальцанов, А. И.
Рыжова, Н. Г.
Тутарова, И. А.
Костин, В. В.
Носов, Д. В.
Черакшев, И. И.
Анашкин, А. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|