>
637.352
Закваски "AiBi" для творога - высокотехнологичсные ингредиенты стабильного качества //
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2011. - N3. - С. 52-53. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/3)
Ключові слова: творог -- кисломолочные продукты -- молочнокислые микроорганизмы -- закваски -- сгусток --
(Шифр в БД П698712/2011/3)
| УДК | |
| 637.352 |
Ключові слова: творог -- кисломолочные продукты -- молочнокислые микроорганизмы -- закваски -- сгусток --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|