
>
Сергачева, Е. С.Исследование влияния нетрадиционного сырья на качество выпеченных полуфабрикатов [Текст] / Е. С. Сергачева //
Сергачева, Е. С.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2018. - № 4. - С. 29-31.. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х279026/2018/4)
Ключові слова: мука 2 сорта -- борошно 2 сорту -- пшеница дурум -- тісто -- тесто -- бисквитный полуфабрикат -- бісквітний напівфабрикат -- качество -- якість --
(Шифр в БД Х279026/2018/4)
Ключові слова: мука 2 сорта -- борошно 2 сорту -- пшеница дурум -- тісто -- тесто -- бисквитный полуфабрикат -- бісквітний напівфабрикат -- качество -- якість --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|