
>
631.31
Болоховская, В.Быстрая утилизация [Текст] : как ускорить процесс разложения растительных остатков и улучшить фитосанитарное состояние и плодородие почвы / В. Болоховская, О. Коваленко //
Болоховская, В.
Зерно : всеукр. журн. совр. агропромышленника. - 2015. - N 11. - С. 76-78.
(Шифр в БД З905065/2015/11)
Ключові слова: почва -- ґрунт -- структура -- плодородие -- родючість -- биодеструктор -- биодеструктор -- экостерн -- екостерн --
Анотація:
Падение плодородия почвы, ухудшение ее структуры, биологической атктивности биоты создают реальную угрозу обострения производства продукции растениеводства и экологически чистых продуктов питания. Поэтому в современном производстве сельськохозяйственой продукции достойное место должно отводится экологически чистым энергозберигающим технологиям, адаптированным к конкретным почвенно-климатическим условиям.
Падіння родючості грунту, погіршення її структури, біологічної атктивності біоти створюють реальну загрозу загострення виробництва продукції рослинництва і екологічно чистих продуктів харчування. Тому в сучасному виробництві сільськогосподарської продукції гідне місце має відводитися екологічно чистим енергозберігаючим технологіям, адаптованим до конкретних грунтово-кліматичних умов.
Додаткові точки доступу:
Коваленко, О.
(Шифр в БД З905065/2015/11)
УДК | |
631.31 |
Ключові слова: почва -- ґрунт -- структура -- плодородие -- родючість -- биодеструктор -- биодеструктор -- экостерн -- екостерн --
Анотація:
Падение плодородия почвы, ухудшение ее структуры, биологической атктивности биоты создают реальную угрозу обострения производства продукции растениеводства и экологически чистых продуктов питания. Поэтому в современном производстве сельськохозяйственой продукции достойное место должно отводится экологически чистым энергозберигающим технологиям, адаптированным к конкретным почвенно-климатическим условиям.
Падіння родючості грунту, погіршення її структури, біологічної атктивності біоти створюють реальну загрозу загострення виробництва продукції рослинництва і екологічно чистих продуктів харчування. Тому в сучасному виробництві сільськогосподарської продукції гідне місце має відводитися екологічно чистим енергозберігаючим технологіям, адаптованим до конкретних грунтово-кліматичних умов.
Додаткові точки доступу:
Коваленко, О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|