>
664.66.016
Андреев, А. Н.К вопросу о толщине корки выпеченного продукта / А. Н. Андреев, Ю. В. Клоков //
Андреев, А. Н.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 10. - С. 34-35. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/10)
Ключові слова: корка -- толщина -- энергоподвод -- корка -- товщина -- енергопідвод --
Додаткові точки доступу:
Клоков, Ю.В.
(Шифр в БД Х775324/2012/10)
| УДК | |
| 664.66.016 |
Ключові слова: корка -- толщина -- энергоподвод -- корка -- товщина -- енергопідвод --
Додаткові точки доступу:
Клоков, Ю.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|