>
330.341.1:634.51
Кліщенко, С. В.Формування інноваційного підходу до промислового вирощування та переробки волоського горіха / С. В. Кліщенко, В. П. Марчук //
Кліщенко, С. В.
АгроІнКом : аграр. інформ. наук.-виробн. журн. - 2011. - N 1/3. - С. 47-51. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД А197860/2011/1/3)
Анотація:
Досліджено стан і перспективи розвитку культури вошкою горіха в Україні та світі. Висвітлено розроблену ш підставі інноваційного підходу технологію промислового вирощування і переробки волоського горіха для саду площею 200 га. Запропоновано основні інноваційні напрями розвиту культури волоського горіха.
Исследовано состояние и перспективы развития культуры грецкого ореха в Украине и мире. Отражена разработанная на основании инновационного подхода технология промышленного выращивания и переработки грецкого ореха для сада площадью 200 га. Предложены основные инновационные направления развития культуры грецкого ореха.
Додаткові точки доступу:
Марчук, В.П.
(Шифр в БД А197860/2011/1/3)
| УДК | |
| 330.341.1:634.51 | |
| 634.51 |
Анотація:
Досліджено стан і перспективи розвитку культури вошкою горіха в Україні та світі. Висвітлено розроблену ш підставі інноваційного підходу технологію промислового вирощування і переробки волоського горіха для саду площею 200 га. Запропоновано основні інноваційні напрями розвиту культури волоського горіха.
Исследовано состояние и перспективы развития культуры грецкого ореха в Украине и мире. Отражена разработанная на основании инновационного подхода технология промышленного выращивания и переработки грецкого ореха для сада площадью 200 га. Предложены основные инновационные направления развития культуры грецкого ореха.
Додаткові точки доступу:
Марчук, В.П.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|