
>
Евдокимов, Н. С.Воздействие температуры на структурирование концентрата молочной сыворотки / Н. С. Евдокимов, Л. В. Петрова //
Евдокимов, Н. С.
Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N4. - С. 34-37.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: БЕЗОТХОДНАЯ ПРОМЫШЛЕННАЯ ПЕРЕРАБОТКА МОЛОКА -- УГЛЕВОДНО-БЕЛКОВОЕ СЫРЬЕ -- молочная ПРОМЫШЛЕННОСТЬ --
Додаткові точки доступу:
Петрова, Л.В.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: БЕЗОТХОДНАЯ ПРОМЫШЛЕННАЯ ПЕРЕРАБОТКА МОЛОКА -- УГЛЕВОДНО-БЕЛКОВОЕ СЫРЬЕ -- молочная ПРОМЫШЛЕННОСТЬ --
Додаткові точки доступу:
Петрова, Л.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|