
>
Самохвалова, О. В.Використання нетрадиційної сировини у технологіях хлібобулочних і кондитерських виробів [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, З. І. Кучерук //
Самохвалова, О. В.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 9. - С. 27-30. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х279026/2017/9)
Ключові слова: нетрадиційна сировина -- нетрадиционное сырье -- хлебопечение -- хлібопечення -- збагачення харчових продуктів -- обогащение пищевых продуктов -- рослинна сировина -- растительное сырье -- тваринна сировина -- животное сырье -- мікробний синтез -- микробный синтез --
Анотація:
Розвиток переробної промисловості, впровадження нових маловідходних та безвідходних технологій продукції агропромислового комплексу призводить до появи нових видів сировини, яка може бути використана у технологіях хлібобулочних та кондитерських виробів. Таку сировину прийнято визначати терміном "нетрадиційна".
Развитие перерабатывающей промышленности, внедрение новых малоотходных и безотходных технологий продукции агропромышленного комплекса приводят к появлению новых видов сырья, которое может быть использовано в технологиях хлебобулочных и кондитерских изделий. Такое сырье принято определять термином "нетрадиционное".
Додаткові точки доступу:
Олійник, С. Г.
Кучерук, З. І.
(Шифр в БД Х279026/2017/9)
Ключові слова: нетрадиційна сировина -- нетрадиционное сырье -- хлебопечение -- хлібопечення -- збагачення харчових продуктів -- обогащение пищевых продуктов -- рослинна сировина -- растительное сырье -- тваринна сировина -- животное сырье -- мікробний синтез -- микробный синтез --
Анотація:
Розвиток переробної промисловості, впровадження нових маловідходних та безвідходних технологій продукції агропромислового комплексу призводить до появи нових видів сировини, яка може бути використана у технологіях хлібобулочних та кондитерських виробів. Таку сировину прийнято визначати терміном "нетрадиційна".
Развитие перерабатывающей промышленности, внедрение новых малоотходных и безотходных технологий продукции агропромышленного комплекса приводят к появлению новых видов сырья, которое может быть использовано в технологиях хлебобулочных и кондитерских изделий. Такое сырье принято определять термином "нетрадиционное".
Додаткові точки доступу:
Олійник, С. Г.
Кучерук, З. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|