Применение разрыхлителей и ферментов при производстве мучных кондитерских изделий [Текст] / Н. Хмарская //
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - . - № 3. - С. 14-15.
(Шифр в БД П474828/2016/3)
Ключові слова: тесто -- тісто -- разрыхлители -- розпушувачі -- ферменты -- ферменти -- ферментные системы -- ферментні системи -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби --
Анотація:
При производстве мучных кондитерских изделий находят применение разрыхлители теста - продукты, которые выделяют газообразные вещества, придающие тесту пористость. Существуют три способа разрыхления: биохимический, химический, физический.
При виробництві борошняних кондитерських виробів знаходять застосування розпушувачі тіста - продукти, які виділяють газоподібні речовини, які надають тісту пористість. Існують три способи розпушення: біохімічний, хімічний, фізичний.