
>
Хмарская, Н.Применение разрыхлителей и ферментов при производстве мучных кондитерских изделий [Текст] / Н. Хмарская //
Хмарская, Н.
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 3. - С. 14-15.
(Шифр в БД П474828/2016/3)
Ключові слова: тесто -- тісто -- разрыхлители -- розпушувачі -- ферменты -- ферменти -- ферментные системы -- ферментні системи -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби --
Анотація:
При производстве мучных кондитерских изделий находят применение разрыхлители теста - продукты, которые выделяют газообразные вещества, придающие тесту пористость. Существуют три способа разрыхления: биохимический, химический, физический.
При виробництві борошняних кондитерських виробів знаходять застосування розпушувачі тіста - продукти, які виділяють газоподібні речовини, які надають тісту пористість. Існують три способи розпушення: біохімічний, хімічний, фізичний.
(Шифр в БД П474828/2016/3)
Ключові слова: тесто -- тісто -- разрыхлители -- розпушувачі -- ферменты -- ферменти -- ферментные системы -- ферментні системи -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби --
Анотація:
При производстве мучных кондитерских изделий находят применение разрыхлители теста - продукты, которые выделяют газообразные вещества, придающие тесту пористость. Существуют три способа разрыхления: биохимический, химический, физический.
При виробництві борошняних кондитерських виробів знаходять застосування розпушувачі тіста - продукти, які виділяють газоподібні речовини, які надають тісту пористість. Існують три способи розпушення: біохімічний, хімічний, фізичний.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|