
>
Тертычная, Т. Н.Исследование адгезионных свойств теста и качества печенья на основе тритикалевой муки / Т. Н. Тертычная //
Тертычная, Т. Н.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2009. - N 7. - С. 56-57.
(Шифр в БД Х367526/2009/7)
Ключові слова: технологии хлебопечения --
(Шифр в БД Х367526/2009/7)
Ключові слова: технологии хлебопечения --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|