
>
У дозріваючій озимій пшениці підвищується концентрація крохмалю і, водночас, знижується вміст клейковини та цукру / А. Левицький //
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - 2011. - N2. - С. 59. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД З092708/2011/2)
Додаткові точки доступу:
Левицький, А.
Гулавський, В.
Селіванська, І.
Литвиненко, М.
(Шифр в БД З092708/2011/2)
Додаткові точки доступу:
Левицький, А.
Гулавський, В.
Селіванська, І.
Литвиненко, М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|