664.143
Изучение форм связывания влаги в помаде со шротом амаранта / С. Д. Хасанова, З. Г. Скобельская //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - . - N 1. - С. 26-28.
(Шифр в БД Х775324/2012/1)
УДК
664.143

Ключові слова: влажность -- помада -- связанная влага -- термогравиметрия -- хранение -- шрот амаранта -- вологість -- помада -- пов'язана волога -- термогравіметрія -- зберігання -- шрот амаранту --
Анотація:
Установлено, что внесение шрота амаранта в рецептуру помад приводит к перераспределению влаги и появлению связанной влаги. Увеличение доли связанной влаги позволяет минимизировать рекристаллизацию в помаде.
Встановлено, що внесення шроту амаранту в рецептуру помад призводить до перерозподілу вологи і появи пов'язаної вологи. Збільшення частки зв'язаної вологи дозволяє мінімізувати рекристалізацію в помаді.
Додаткові точки доступу: