
>
664.143
Хасанова, С. Д.Изучение форм связывания влаги в помаде со шротом амаранта / С. Д. Хасанова, З. Г. Скобельская //
Хасанова, С. Д.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 1. - С. 26-28.
(Шифр в БД Х775324/2012/1)
Ключові слова: влажность -- помада -- связанная влага -- термогравиметрия -- хранение -- шрот амаранта -- вологість -- помада -- пов'язана волога -- термогравіметрія -- зберігання -- шрот амаранту --
Анотація:
Установлено, что внесение шрота амаранта в рецептуру помад приводит к перераспределению влаги и появлению связанной влаги. Увеличение доли связанной влаги позволяет минимизировать рекристаллизацию в помаде.
Встановлено, що внесення шроту амаранту в рецептуру помад призводить до перерозподілу вологи і появи пов'язаної вологи. Збільшення частки зв'язаної вологи дозволяє мінімізувати рекристалізацію в помаді.
Додаткові точки доступу:
Скобельская, З.Г.
(Шифр в БД Х775324/2012/1)
УДК | |
664.143 |
Ключові слова: влажность -- помада -- связанная влага -- термогравиметрия -- хранение -- шрот амаранта -- вологість -- помада -- пов'язана волога -- термогравіметрія -- зберігання -- шрот амаранту --
Анотація:
Установлено, что внесение шрота амаранта в рецептуру помад приводит к перераспределению влаги и появлению связанной влаги. Увеличение доли связанной влаги позволяет минимизировать рекристаллизацию в помаде.
Встановлено, що внесення шроту амаранту в рецептуру помад призводить до перерозподілу вологи і появи пов'язаної вологи. Збільшення частки зв'язаної вологи дозволяє мінімізувати рекристалізацію в помаді.
Додаткові точки доступу:
Скобельская, З.Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|