
>
637.12:637.074
Мараева, О. Б.Некоторые биохимические характеристики молока / О. Б. Мараева, Е. Ю. Ухина, М. Н. Мараев //
Мараева, О. Б.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N 8. - С. 36-38. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/8)
Ключові слова: сырое молоко -- биохимические характеристики -- питательная ценность -- незаменимые аминокислоты -- сире молоко -- біохімічні характеристики -- поживна цінність -- незамінні амінокислоти --
Анотація:
Полученные результаты свидетельствуют в пользу того, что сырое натуральное молоко по таким показателям, как масовая доля сывороточных белков, массовая доля жира и энергетическая ценность, значительно превосходит два других вида молока. С точки зрения полезности для здоровья сырое натуральное молоко является лучшим. Оно не было подвергнуто термической обработке (пастеризация, сушка), а значит, все составные части молока остались в первоначальном виде.
Отримані результати свідчать на користь того, що сире натуральне молоко за такими показниками, как масова частка сироваткових білків, масова частка жиру та енергетична цінність, значно перевершує два інших виду молока. З точки зору корисності для здоров'я сире натуральне молоко є найкращим. Воно не було піддано термічній обробці (пастеризація, сушка), а відтак, усі складові частини молока залишилися в первісному вигляді.
Додаткові точки доступу:
Ухина, Е. Ю.
Мараев, М. Н.
(Шифр в БД Х775324/2011/8)
УДК | |
637.12:637.074 | |
637.12 | |
637.074 |
Ключові слова: сырое молоко -- биохимические характеристики -- питательная ценность -- незаменимые аминокислоты -- сире молоко -- біохімічні характеристики -- поживна цінність -- незамінні амінокислоти --
Анотація:
Полученные результаты свидетельствуют в пользу того, что сырое натуральное молоко по таким показателям, как масовая доля сывороточных белков, массовая доля жира и энергетическая ценность, значительно превосходит два других вида молока. С точки зрения полезности для здоровья сырое натуральное молоко является лучшим. Оно не было подвергнуто термической обработке (пастеризация, сушка), а значит, все составные части молока остались в первоначальном виде.
Отримані результати свідчать на користь того, що сире натуральне молоко за такими показниками, как масова частка сироваткових білків, масова частка жиру та енергетична цінність, значно перевершує два інших виду молока. З точки зору корисності для здоров'я сире натуральне молоко є найкращим. Воно не було піддано термічній обробці (пастеризація, сушка), а відтак, усі складові частини молока залишилися в первісному вигляді.
Додаткові точки доступу:
Ухина, Е. Ю.
Мараев, М. Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|