
>
Страшинський, І.Харчові фосфати - у технології м’ясопродуктів / І. Страшинський, Г. Гончаров //
Страшинський, І.
Харч. і перероб. пром-сть. - Киiв : Харч. і перероб. пром-сть, 2008. - N 6.
(Шифр в БД Х686004/2008/6)
Ключові слова: м’ясопродукти -- технологія виробництва --
Додаткові точки доступу:
Гончаров, Г.
(Шифр в БД Х686004/2008/6)
Ключові слова: м’ясопродукти -- технологія виробництва --
Додаткові точки доступу:
Гончаров, Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|