
>
635.656:664.844
Пивоваров, В. Ф.Восстановить технологию и расширить производство сушеного зеленого горошка / В. Ф. Пивоваров, Н. С. Цыганок //
Пивоваров, В. Ф.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N6. - С. 30-34. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
Ключові слова: консервирование -- консервування -- горох овощной -- горох овочевий -- зеленый горошек -- зелений горошок -- замораживание -- заморожування -- сушеный зеленый горошек -- сушений зелений горошок --
Анотація:
Рассмотрены свойства и ценность зеленого горошка, его химический состав и способы переработки. Описана технология приготовления сушеного зеленого горошка, предложены пути возрождения его производства из отечественного сырья.
Розглянуто властивості та цінність зеленого горошку, його хімічний склад і способи переробки. Описана технологія приготування сушеного зеленого горошку, запропоновано шляхи відродження його виробництва з вітчизняної сировини.
Додаткові точки доступу:
Цыганок, Н. С.
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
УДК | |
635.656:664.844 | |
664.844 |
Ключові слова: консервирование -- консервування -- горох овощной -- горох овочевий -- зеленый горошек -- зелений горошок -- замораживание -- заморожування -- сушеный зеленый горошек -- сушений зелений горошок --
Анотація:
Рассмотрены свойства и ценность зеленого горошка, его химический состав и способы переработки. Описана технология приготовления сушеного зеленого горошка, предложены пути возрождения его производства из отечественного сырья.
Розглянуто властивості та цінність зеленого горошку, його хімічний склад і способи переробки. Описана технологія приготування сушеного зеленого горошку, запропоновано шляхи відродження його виробництва з вітчизняної сировини.
Додаткові точки доступу:
Цыганок, Н. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|