>
Кутина, О. И.Биологическая ценность кулинарных изделий на основе океанических рыб / О. И. Кутина, Т.Н. Шарова //
Кутина, О. И.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2009. - N 11. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2009/11)
Додаткові точки доступу:
Шарова, Т.Н.
(Шифр в БД П698712/2009/11)
Додаткові точки доступу:
Шарова, Т.Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|