
>
Научные принципы обогащения пищевых продуктов микронутриентами / А. А. Кухаренко [и др.] //
Пищевая промышленность : Ежемес. научно-производств. журнал. - 2008. - №5. - С. 62-64. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2008/5)
Ключові слова: пищевые добавки --
Додаткові точки доступу:
Кухаренко, А.А.
Богатырев, А.Н.
Короткий, В.М.
Дадашев, М. Н.
(Шифр в БД П698712/2008/5)
Ключові слова: пищевые добавки --
Додаткові точки доступу:
Кухаренко, А.А.
Богатырев, А.Н.
Короткий, В.М.
Дадашев, М. Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|