>
Шоміна, Н.Покращення якості шкаралупи / Н. Шоміна //
Шоміна, Н.
Наше птахівництво. - 2016. - № 4. - С. 58-60.
(Шифр в БД Н320239/2016/4)
Ключові слова: шкаралупа -- склад -- якість -- качество -- дефекти -- дефекты -- температурний режим -- температурный режим -- світловий режим -- световой режим --
Анотація:
Низька якість шкаралупи яєць призводить до значних збитків, яких можна уникнути, застосовуючи спеціальні технології та кормові домішки у вирощуванні птиці.
(Шифр в БД Н320239/2016/4)
Ключові слова: шкаралупа -- склад -- якість -- качество -- дефекти -- дефекты -- температурний режим -- температурный режим -- світловий режим -- световой режим --
Анотація:
Низька якість шкаралупи яєць призводить до значних збитків, яких можна уникнути, застосовуючи спеціальні технології та кормові домішки у вирощуванні птиці.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|